Jesteście tego warci

Spanie & Śniadanie

Suche 103, 34-520 Poronin
Apartamenty 4 i 6 os.
Śniadanie w cenie

Polityka Prywatności

Polityka prywatności
Podczas przeglądania naszej strony internetowej, rozmowy telefonicznej z nami, kontaktu mailowego oraz wypełniając formularz kontaktowy, powierzasz nam przetwarzanie swoich danych osobowych. Poniżej zawarliśmy informacje na ten temat.
I. Administrator danych osobowych
Administratorem Twoich danych osobowych jest firma: (Jędrol Teresa Wynajem Pokoi z wyżywieniem, Suche 60A, 34-520 Poronin, NIP: 736-110-76-45) W razie pytań i wniosków dotyczących Twoich danych, możesz napisać na e-mail: (kontakt@dw-jedrola.pl) lub listownie na adres firmy. Administrator zapewnia ochronę powierzanych mu danych, zgodnie z przepisami obowiązującego prawa.
II. Przetwarzane dane

1. Przetwarzamy następujące dane osobowe:
2. Imię
3. Nazwisko
4. Adres zamieszkania / prowadzenia działalności
5. Nazwa firmy
6. Adres poczty elektronicznej
7. Nr telefonu kontaktowego
8. NIP
Administrator przetwarza również zanonimizowane dane eksploatacyjne związane
z korzystaniem ze strony do generowania statystyk pomocnych w administrowaniu. Dane
te mają charakter zbiorczy i anonimowy, tj. nie zawierają cech identyfikujących osoby odwiedzające stronę:
1. Adres IP komputera i serwera
2. Nazwę stacji klienta – identyfikacja realizowana przez protokół HTTP
3. Nazwa użytkownika podawana w procesie autoryzacji
4. Czas nadejścia zapytania
5. Pierwszy wiersz żądania HTTP
6. Kod odpowiedzi HTTP
7. Liczbę wysłanych przez serwer bajtów
Informacje o przeglądarce użytkownika
Informacje o błędach, jakie nastąpiły przy realizacji transakcji HTTP
III. Cele i podstawy prawne przetwarzania danych osobowych
Przekazane przez Ciebie dane osobowe, przetwarzane są w celu wykonania umowy
lub podjęcia działań przed jej finalizacją oraz celach statystycznych i marketingowych,
jak również dla zabezpieczenia ewentualnych roszczeń, w tym organów publicznych.
IV. Obowiązek podania danych osobowych
Podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne, jest jednak niezbędne do zawarcia umowy.
V. Czas przetwarzania danych
Twoje dane osobowe będą przetwarzane i przechowywane przez okres do 6 lat od dnia realizacji umowy lub do czasu złożenia żądania ograniczenia ich przetwarzania, chyba,
że przepisy prawa stanowią inaczej.
VI. Odbiorcy danych osobowych
Firmami przetwarzającymi Twoje dane osobowe mogą być (Google LLC, aftermarket, biuro rachunkowe, firma marketingowa)
VII. Prawa osoby, której dane dotyczą
Masz prawo do:
1. żądania dostępu do swoich danych osobowych
2. żądania sprostowania swoich danych osobowych
3. żądania usunięcia swoich danych osobowych
4. żądania ograniczenia przetwarzania danych osobowych
5. wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych
6. żądania przenoszenia danych osobowych
7. wniesienia skargi do organu nadzorczego
8. odwołania zgody na przetwarzanie danych osobowych

VIII. Prawo do cofnięcia zgody
Możesz cofnąć udzieloną zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w dowolnym momencie, jednak nie ma to wpływu na przetwarzanie, którego dokonano przed jej cofnięciem.
IX. Skarga do organu nadzorczego
Przysługuje Pani/Panu również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych w państwie członkowskim Pani / Pana zwykłego pobytu, miejsca pracy lub miejsca popełnienia domniemanego naruszenia.
Biuro Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO)
Adres: Stawki 2, 00-193 Warszawa
Telefon: 22 531 03 00
X. Przekazywanie danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej
Nasza skrzynka mailowa oraz zbierane przez nas dane statystyczne znajdują się na serwerach (aftermarket)
XI. Zmiany w polityce prywatności
Administrator zastrzega sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności w każdej chwili, jednocześnie zobowiązując się do niezwłocznego opublikowania nowej wersji
na stronie (www.apartamentysuche.pl/politykaprywatnosci)

Polityka Cookies

Polityka plików cookies

1. Administrator wykorzystuje mechanizm tzw. cookies (ciasteczka).
2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w Twoim urządzeniu i przeznaczone są do korzystania
ze stron internetowych Administratora. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę witryny internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na Twoim urządzeniu oraz unikalny numer. Informacje zgromadzone na podstawie plików cookies wykorzystywane są w celu właściwej optymalizacji działania strony internetowej, a także w celach statystycznych oraz reklamowych.
3. Podmiotem zamieszczającym na Twoim urządzeniu plików cookies oraz uzyskującym
do nich dostęp jest Administrator.
4. Mechanizm cookies odpowiada za:
1. tworzenie statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób korzystasz ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości,
2. utrzymanie Twojej sesji, dzięki czemu nie musi na każdej podstronie ponownie wpisywać loginu i hasła.
3. dostosowanie zawartości stron internetowych Administratora do Twoich preferencji oraz optymalizację korzystania ze stron internetowych. W szczególności pliki te pozwalają rozpoznać Twoje urządzenie i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowując ją do jego indywidualnych potrzeb.
5. W ramach korzystania z tej strony internetowej, możemy stosować dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w Twoim urządzeniu do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Administratora.
6. Administrator stosuje następujące rodzaje plików cookies:
1. „Niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług udostępnionych przez Administratora np. pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach strony www.apartamentysuche.pl oraz niezbędne do zapewnienia bezpieczeństwa (np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania).
2. „Techniczne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez osobę odwiedzającą ustawień i personalizację interfejsu, np. w zakresie wybranego języka
lub regionu, z którego pochodzi osoba zalogowana na stronie, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
3. „Analityczne” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania
ze stron internetowych Administratora.
4. „Marketingowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie osobom odwiedzającym stronę www.apartamentysuche.pl treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

7. Szczegółowe informacje o używanych przez nas plikach cookies: www.apartamentysuche.pl
Nazwa pliku cookie Opis pliku Operator Rodzaj i cel
ct-ultimate-gdpr-cookie Plik ten sprawdza, czy została wyrażona zgodna na przetwarzanie danych, przez osobę wchodzącą na stronę. Teleinspiro Stałe – Niezbędne
_ga, _gat, _gid, _gtag Google Analytics analizuje ruch na stronie internetowej, skąd pochodzi
Szczegóły: https://policies.google.com/privacy
Google LLC Stałe – Analityczne
__cfduid Identyfikacja IP w celu zabezpieczenia serwera przed atakami typu brute force.
Szczegóły: https://www.cloudflare.com/privacypolicy/
Cloudflare Sesyjne – Niezbędne
NID Google zapamiętuje Twoje preferencja takie jak język, miejsce, wielkość tekstu, liczbę wyników na stronie oraz informację o ew. włączeniu filtru Google Safe Search.
Szczegóły: https://policies.google.com/privacy
Google LLC Sesyjne – Techniczne
Facebook Pomiar skuteczności reklam oraz optymalizacja działań reklamowych przez identyfikację użytkownika na Facebooku.
Szczegóły:
https://pl-pl.facebook.com/privacy/explanation
Facebook Inc. Stałe – Marketingowe
8. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w Twoim urządzeniu.
9. Korzystające ze strony www.apartamentysuche.pl mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Usługobiorcy.
10. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne
są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
11. Administrator informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć
na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach Serwisu.
12. Przed zaakceptowaniem naszej polityki prywatności i plików cookies możesz wybrać
na umieszczenie jakich plików cookies wyrażasz zgodę, a na jakich nie.
13. Po zaakceptowaniu naszej polityki prywatności, możesz w każdej chwili cofnąć zgodę.
14. W przypadku zmiany obowiązującej polityki plików cookies wprowadzone zostaną odpowiednie modyfikacje, po czym będziesz musiał ponownie wyrazić zgodę, aby korzystać
z naszej strony www.apartamentysuche.pl

Apartamenty Suche

Suche 103
34-520 Poronin apartamenty@dw-jedrol.pl

FORMULARZ KONTAKTOWY

13 + 9 =

REZERWACJE Call Now Button